MAINOS

Tikkuja ja tulipaloa

Kolumni

Tanja Kallio

Aloin kirjoittamaan tätä tekstiä ja huomasin ihmeekseni, että minulla on käsien jatkeena kymmenen tikkua. Sinertäviä, ehkä hieman punaisuutta havaittavissa, jos tarkkaan katsoo. Mutta sormia ne ei muistuta laisinkaan. Se on tämän sietämättömän kylmyyden vika.

Ja nyt, ennen kuin enempää valitan, on syytä huomauttaa, että minä en ole koskaan ollut väleissä kylmyyden kanssa. Viileys on kivaa, mutta tulipalopakkanen ei. Jäätyy sormet. Ja kun laittaa hanskat käteen, jäätyy nenä. Eikä hanskat kädessä voi tehä töitä. Paitsi ehkä pihalla.

Luistelu, hiihtäminen, lenkkeily, kaikki on vain mielessä. Ei pakkasen ja tuulen yhdistelmä saa minkäänlaista fiilistä aikaiseksi. Ei ainakaan urheilumieltä. Täytyy vaan odotella parempia ilmoja ja tyytyä vaihtoehtoisliikuntaan.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top