MAINOS

Tiitiselle yllätyssiirto opettajaksi opistoon

Uutiset

Samuli Kinnari

Torstain Tyrvään Sanomien mukaan Vammalan kirjastotoimenjohtaja Ilpo Tiitinen siirretään kirjastotoimenjohtajan tehtävistä Sastamalan Opistoon. Lehti kertoo, että opistossa Tiitisen on määrä opettaa kirjallisuutta. Kirjoituksessa ei mainita syytä Tiitisen yllättävään siirtoon. “Ilpo Tiitinen on saanut kaupungilta kehotuksen olla menemättä kirjastoon niin, että muu henkilökunta kohtaisi häntä”, Tyrvään Sanomat kirjoittaa.

Kirjastotoimenjohtaja Ilpo Tiitisen siirtoa käsitellään myös Tyrvään Sanomien pääkirjoituksessa. Odotetusti aihe on jo kirvoittanut keskustelun käyntiin Vammalan kaupungin kotisivujen keskustelupalstalla.

+ Tyrvään Sanomien juttu netissä
+ Kirjoitus Vammalan kotisivujen keskustelupalstalla

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top