MAINOS

Sinkkuelämän koukerot jälleen syynissä

Viihdeuutiset

Mika Hyssi

MTV3-kanavan rohkeahko sinkkuelämän koukeroita syynäävä amerikkalainen draama Sinkkuelämää jatkuu helmikuussa uusin jaksoin. Sarjasta esitetään kevätkaudella viides tuotantokausi kokonaisuudessaan ja kuudennen kauden seitsemän ensimmäistä jaksoa. Viides tuotantokausi jäi vain kahdeksan jakson mittaiseksi, koska sarjan näyttelijöistä Sarah Jessica Parker oli kuvausten aikana raskaana. Raskautta ei sarjaan kuitenkaan kirjoitettu, joten Parkerin pyöristyvää vatsaa yritettiin parhaan mukaan piilottaa vaattein ja rajatuilla kuvakulmilla.

Sarja jää kesätauolle 25.5.2004.

+ Sinkkuelämää | MTV3 | tiistaisin 17.2. alkaen, klo 22.35

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top