MAINOS

Asiakkaat tyytyväisiä muuttoilmoituspalveluihin

Uutiset

Samuli Kinnari

Suomen Postin, Väestörekisterikeskuksen ja maistraattien yhteinen muuttoilmoituspalvelu otettiin käyttöön noin kolme vuotta sitten. Ilmoituksen voi tehdä puhelimitse, internetissä tai lomakkeella. Asiakkaiden tyytyväisyyttä ja mielipiteitä palvelusta selvitettiin nyt kolmannen kerran. Internetissä ilmoituksen tehneet olivat nyt ensimmäisen kerran mukana tutkimuksessa. Ulkopuolisen tutkimusyrityksen tekemään tutkimukseen pyydettiin mielipidettä lähes 2 500 muuttajalta.

Tulosten mukaan Postin ja väestökirjahallinnon yhteinen muuttoilmoituspalvelu toimii kokonaisuutena erittäin hyvin. Erityisen tyytyväisiä vastaajat olivat puhelimitse tehdyn ilmoituksen helppouteen ja nopeuteen. Asteikolla 1-5 puhelinpalvelu sai arvosanan 4,4, lomakkeella ilmoittaminen 3,8 ja internet-ilmoitus 3,7.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top