MAINOS

Ysikuntien kärkihankkeista valtaosa polkaistu käyntiin

Uutiset

Mika Hyssi

Yhdeksän kunnan – Äetsä, Vammala, Huittinen, Kokemäki, Punkalaidun, Lavia, Vampula, Suodenniemi ja Kiikoinen – aluestrategiassa sovituista kahdeksastatoista aluekehittämisen kärkihankkeesta yksitoista on saatu käyntiin. Hankkeiden kokonaiskustannusarvio on noin 14 miljoonaa euroa, josta suurin osa tulee erilaisista julkisista kehittämisohjelmista. Vuoden ensimmäisessä kokouksessa keskiviikkona Ysikuntien aluestrategian ohjausryhmä kokoontui keskustelemaan aluestrategian toteutuksen käynnistämisestä. Ohjausryhmä hyväksyi myös kuluvan vuoden toiminta- ja taloussuunnitelman.

Ysikuntien ohjausryhmä muodostuu kunnanvaltuustojen nimeämistä edustajista. Puheenjohtajana toimii Jarmo Sirola (Kiikoinen) ja varapuheenjohtajana Päivi Seppä (Suodenniemi). Asiantuntijajäseniä ovat Pirkanmaan liiton ja Satakuntaliiton edustajat.

+ http://www.ysikunnat.net | Ysikunnat

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top