MAINOS

Radiouudistus jatkuu – YLEQ remonttiin

Viihdeuutiset

Samuli Kinnari

Yleisradion radiotoimiala on arvioinut strategiapäivitystä, eli viime vuonna käynnistettyä radiouudistusta. Uudistuksesta on sekä tehty Ylessä oma selvitys että pyydetty ulkopuolisen selvitysryhmän raportti. Selvitykset ja johtopäätökset esitettäneen yhtiön hallintoneuvostolle helmikuussa.

Raporttien pohjalta on jo päätetty käynnistää pääkaupunkiseudulla analogisesti ja muualla Suomessa digitaalisesti kuuluvan YLEQ-kanavan palvelukonseptin uudistaminen. Remonttia johtaa YLEX:n ohjelmajohtaja Ville Vilén.

YLEQ jatkaa nykymuodossaan maaliskuun loppuun.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top