MAINOS

Kahdelta kaaharilta kortit kuivumaan

Uutiset

Samuli Kinnari

Mouhijärveläinen nuori mies kaahaili Vammalan Puistokadulla torstai-iltana kello 22.15 aikaan sairaalan suuntaan 79 km/h, vaikka alueella on 40 km/h nopeusrajoitus. Sakon lisäksi mies menetti ajo-oikeutensa. Ajokiellon pituuden määrää aikanaan Nokian poliisi.

Vajaata tuntia myöhemmin samalla paikalla vammalalainen nuori mies intoutui hurjastelemaan vielä kovemmalla nopeudella. Poliisin tutka mittasi nopeudeksi 90 km/h Puistokadulla, josta hurja meno kiihtyi Tampereentiellä 110 km/h tunnissa. Lisäksi auto suoritti vaarallisen näköisiä ohituksia. Nuorukaista tultaneen aikanaan syyttämään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta Tampereen käräjäoikeudessa, joka myös määrää ajokiellon pituuden. Poliisi oli huomauttanut nuorukaista paria viikkoa aiemmin sakkolapulla hänen ajotavastaan.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top