MAINOS

Nokian poliisi kaipaa havaintoja ahdistelijasta

Uutiset

Samuli Kinnari

Tuntematon mies ahdisteli koulumatkalla ollutta 12-vuotiasta tyttöä Nokialla viime viikon maanantaina aamulla. Tyttö käveli kohti koulua Sarpatintiellä kello 8.30-8.50 välisenä aikana, kun tien vieressä kerrostalon pihalla ollut mies tuli tytön luokse ja tarttui häntä kädestä.

Mies yritti mitään puhumatta lähteä kuljettamaan tyttöä jonnekin, mutta tyttö kieltäytyi seuraamasta. Mies päästi otteesta irti, mutta potkaisi vielä tyttöä jalkaan, ennen kuin juoksi pois paikalta. Tyttö ei loukkaantunut ja hän pääsi jatkamaan koulumatkaansa.

Mies oli ruumiinrakenteeltaan tukeva ja 175-180 senttimetriä pitkä. Hänen yllään oli tummansininen tuulipuku ja päässään hänellä oli musta pipo. Miehellä oli lyhyt, vaalea tai vaaleanruskea leukaparta. Miehen ikää tyttö ei osannut arvioida.

Nokian poliisi toivoo lisätietoja tapauksen nähneiltä tai asiasta jotakin tietäviltä. Tiedot voi soittaa poliisin asiakaspalvelunumeroon 3135 4230 kello 8.00-18.00 välisenä aikana.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top