MAINOS

Rohkeita päiväkirjamerkintöjä

Kolumni

Samuli Kinnari

Olen muutaman viikon ajan seurannut innokkaasti professori Panu Rajalan kotisivuillaan pitämää nettipäiväkirjaa. Sinne minut ohjasi linkki jonkun toisen blogissa. Sattumalta Panun päiväkirja nousi samoihin aikoihin otsikoihin. Ensin professorin bloggaamisesta taisi olla ihan vain yleisjuttu jossain aikakauslehdessä. Mutta viime viikon loppupuolelta lähtien päiväkirjaa on siteerattu hieman sensaatiohakuisemmin.

Tänään Ilta-Sanomien lööppi kirkui keltaisena. “Katri Helena ja Panu Rajala myöntävät: Ero tulee!” Asiaa sivusi Seurakin viime viikolla blogisitaatein. Ja sitäkös taas Lehtola piikitteli sunnuntain Aamulehdessä.

Blogissaan Panu Rajala kirjoittaa elämästään yllättävän avoimesti, mutta kuitenkin jotenkin salaperäisen kiehtovasti. Toivottavasti blogin roikkuminen otsikoissa ei pelota Panua pois kynäilemästä. Allekirjoittanut ainakin on jäänyt päiväkirjan koukkuun ja uskoisin, että minulla on monia kohtalotovereita.

+ http://www.saunalahti.fi/panu/paivak.htm | Panu Rajalan nettipäiväkirja

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top