MAINOS

Hehkutusta luvassa

Kolumni

Mika Hyssi

Kaikkien rakastama formulasirkus saapuu kotitelevisioihin kuukausia kestäneen tauon jälkeen maaliskuun alussa. Maikkarin viikonlopun ohjelmapakkaa sekoitetaan jälleen joka toinen viikonloppu. Selostaja on uusi ja digikanavallekin on ympätty maksullista f1-tavaraa. Voittaako Schumacher? Posahtaako Kimiltä taas moottori? Hehkutusta on luvassa.

Seurasin formuloita enemmän tai vähemmän kiinnostuneesti kauden 2002 puolivälistä. Yllättäen huomasin viihtyväni formulalähetysten parissa, vaikka aiemmin en ollut lajille aikaa suonut. Mielenkiintoisinsa kuninkuusluokan ajokkirallissa oli ensimmäiset minuutit lähdön jälkeen sekä tallien sisäiset ja väliset selkkaukset, joista yritettiin vääntää koomisia juonenkäänteitä Kauniiden ja rohkeiden jalanjäljissä. Voittaako Ferrarin Barrichello vai ajaako Michael Schumacher kuitenkin voittoon? Vai loppuuko ajokin polttoaine? Formulat ovat köyhän miehen saippuaa.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top