MAINOS

Lomaliikenne täyttää tiet

Kolumni

Samuli Kinnari

Koululaiset hiihtolomailevat Äetsän seudulla ja muualla eteläisessä Suomessa ensi viikon. Alkavat vapaat tietävät taas ryysistä maanteille. Liikennesää on kohtuullinen, mutta nopea lauhtuminen on tehnyt tienpinnat paikoin liukkaiksi.

Liikenneturva suosittelee, että autolla matkaavat suunnittelisivat reittinsä ajoissa ennen lähtöä. Matkasuunnitelmaa tehtäessä kannattaa muistaa myös joukkoliikenteen palvelut, joita voi hyödyntää osana reissua. Liikenneturva myös muistuttaa, että sääolosuhteet ja muut tien päällä liikkuvat hiihtolomalaiset tulee ottaa huomioon. Maltti on valttia.

Nyt on kreivin aika ottaa talven tarjonnasta ilo irti laduilla ja mutkamäessä. Hyvää hiihtolomaviikkoa!

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top