MAINOS

Vammalalta odotettavissa tuki Kiikoisten maakuntavaihdokselle

Uutiset

Samuli Kinnari

Kiikoisten kunta anoo valtioneuvostolta, että se siirtäisi Kiikoisten kunnan Satakunnan maakunnasta Pirkanmaan maakuntaan vuoden 2005 alusta lukien. Sisäministeriö on toimittanut anomuksesta lausuntopyynnöt usealle eri taholle. Vammalan kaupunginhallitus antaa lausuntonsa tänään maanantaina ja päättänee kaupunginjohtaja Paavo Sallin esiyksen mukaisesti tukea Kiikoisten kunnan esitystä siirtymisestä Pirkanmaan maakuntaan. Maakuntavaihdoksen yhteydessä Kiikoinen haluaisi siirtyä myös Lounais-Pirkanmaan seutukuntaan.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top