Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Hurjasen grande finale

Pieni kylä

Hirvilahden kunnanvaltuuston puheenjohtaja Anneli Hurjanen oli huonossa hapessa. Kukkaniityn Sanomissa riepoteltu erokohu oli syönyt naisen haamuksi entisestä. Kylilläkin jo puhuttiin, että Annelin "iso pyörä heittää", "pähkinä käy lämpimänä" ja "mopo keulii".

Erään helmikuisen illan heikkona hetkenä Anneli Hurjanen sai päähänsä antaa kunnanjohtaja Keijo Niemelle kenkää. "Kun Keijosta on päästy, julistan Hirvilahden Annelin autonomiseksi tasavallaksi", Hurjanen hykerteli itsekseen.

Anneli Hurjanen veti pompan päälleen ja piikkisaapikkaat jalkaan. Eteisestä hän kaappasi kainaloonsa herra Hurjasen monon ja lähti jolkottamaan kohti kunnanvirastoa. Perille päästyään Hurjanen puuskutti portaat ylös ja rämähti kunnanjohtaja Keijo Niemen huoneeseen. "Siinä on sinulle Keijo kenkää!" Anneli Hurjanen melttosi ja iski monon pöytään.

Keijo Niemi käännähti tuolillaan puolikierroksen ja klikkasi pasianssin sammuksiin. "Jaahas, Anneli, taidat olla vähän väsynyt. Mitä jos palaisit sitten, kun sinulla on parempia juttuja?" Niemi tokaisi.

Sarja päättyy toistaiseksi. Pieni kylä vetää henkeä ja palaa Sopuli.netiin, kun on parempia juttuja.

close

Tilaa ilmainen uutiskirje

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top