MAINOS

Hiedan silta huonossa kunnossa – tiepiiri puolitti painorajoituksen

Uutiset

Samuli Kinnari

Vammalassa Ellivuoren kupeessa sijaitsevan Hiedan sillan painorajoitus on puolitettu. Sillalle sallitaan nyt ajoneuvon suurimmaksi massaksi korkeintaan 25 tonnia, kun aikaisemmin rajoitus oli 50 tonnia. Yli viiden tonnin painoisia ajoneuvoja sallitaan sillalle vain yksi kerrallaan ja sillan kohdalla nopeusrajoitus on alennettu 30 kilometriin tunnissa.

Hämeen tiepiiristä kerrotaan, että rajoitusten syynä ovat sillan välitukien vedenalaisten osien vauriot. Sillan kuntoa tarkkaillaan jatkuvasti ja selvitys korjausvaihtoehdoista on käynnissä.

Raskaalle liikenteelle sopivin Hiedan sillan kiertoreitti on länsipuolelta Karkun ja Vammalan kautta. Itäpuolelta silta on mahdollista kiertää Kutalan kautta. Itäpuolinen reitti kuitenkin kulkee osittain alemman tasoisella tiestöllä, jolla olosuhteet raskaalle liikenteelle välillä voivat olla vaikeat.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top