ILMOITUS

Savumerkkejä

Formulaherra

Mika Hyssi

Viime formulakaudella jännitettiin Kimi Räikkösen MM-voiton puolesta viimeiseen osakilpailun loppuun asti. Onnekas Michael Schumacher kuitenkin voitti ja Kimille jäi kakkossija. Odotukset tälle kaudelle eivät olleet enempää tai vähempää kuin Kimin MM-sarjan voitto.

Toisin kuitenkin on käynyt. Schumacher voittaa kilpailuja robotin lailla ja johtaa suvereenisesti MM-sarjaa. Räikköselle on suotu ajokki, joka kulkee tahmeasti ja moottori pölläyttää savut pihalle käytännössä joka kisassa. Kahdesti suomalainen on maaliin tähän mennessä selvinnyt ja pistetilillä on ruhtinaallinen yksi piste. Schumacherilla niitä on kuusikymmentä.

Räikkösen McLaren-talli tuo tällä viikolla testiradoille nykyisen ajokin kehitysversion. Turun Sanomien mukaan uudessa MP4-19B -autossa on nykyinen vanha moottori, joten savumerkkejä on luultavasti edelleenkin luvassa.

Formulaherra aprikoi kuninkuusluokan kiemuroita kesämaanantaisin.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top