Päättäjäisviikonloppu työllisti Kokemäen poliisia

Uutiset

Kokemäen kihlakunnassa otettiin lauantain ja sunnuntain aikana päihtymyksen sekä häiriökäyttäytymisen vuoksi kiinni yhteensä seitsemän henkilöä. Heistä yksi oli Köyliöstä, kolme Kokemäeltä ja kolme Huittisista.

Poliisi ennätti yhtenä vuoden vilkkaimmista viikonlopuista puuttua myöskin alaikäisten alkoholin nautiskeluun ja hallussapitoon. Neljälle harjavaltalaisnuorelle annettiin rangaistusvaatimus alkoholijuoman hallussapitorikkomuksesta. Heistä nuorin on syntynyt vuonna 1989. "Sakkojen lisäksi alaikäinen menettää alkoholijuomansa", kerrotaan Kokemäen poliisista.

Lauantai-iltana kello 21 aikaan Huittisten Korvenkyläntiellä kärysi mopon sarvista vuonna 1964 syntynyt paikkakuntalainen mies. Ilman kypärää poliisipartiota vastaan ajanut mies antoi alkometriin 1,4 promillen puhallusnäytteen.

Harjavallassa urakoitiin sunnuntain vastaisena yönä ainakin kolme moottorikulkuneuvon käyttövarkauden yritystä. Henkilöautoihin yritettiin mennä luvattomasti sisään Harjavallankatu 6:n ja 11:n pihoilla. Lisäksi Harjavallankatu 1:n pihalta yritettiin anastaa mopo.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat