Toukokuun sää vaihtelevaa

Uutiset

Mika Hyssi

Ajankohtaan nähden poikkeuksellisen korkeita päivä- ja yölämpötiloja esiintyi koko maassa 3.-9. toukokuuta, selviää Ilmatieteen laitoksen tilastoista. Helleraja eli 25 astetta ylitettiin useana päivänä maan etelä- ja länsiosassa. Helle toi mukanaan ukkoskuurot. Toukokuun 11. päivä pohjoiselta Jäämereltä puhkunut kylmä ilma toi mukanaan pakkasyöt. Kuukauden puolivälin tienoilla säätyyppi muuttui sateisemmaksi. Päivät olivat edelleen koleita ja hallojen esiintyminen vaihteli pilvisyydestä riippuen.

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat