Ympäristölupia Vammalaan

Uutiset

Pirkanmaan ympäristökeskus on myöntänyt ympäristöluvat Vammalan kaupungille Vehmaisten kylän Rilken tilalle perustettavalle maankaatopaikalle sekä jätteenkäsittely- ja varastointitoiminnalle. Jätteiden käsittelytoiminta aloitetaan viereisellä Yli-Ketolan tilalla, josta se siirtyy myöhemmin Rilken tilalle. Samaan aikaan on myönnetty ympäristölupa Lohja Rudus Oy:lle kallion louhintaan ja murskaukseen Rilken tilalla.

Maankaatopaikka on tarkoitettu puhtaille ylijäämämaille. Jätteiden käsittelylupa mahdollistaa asfaltin, betonin ja tiilien vastaanoton, murskauksen ja välivarastoinnin. Lisäksi alueella voidaan vastaanottaa ja käsitellä puutarhajätteitä ja kantoja ja hakettaa niitä.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat