Stumppi.fi tukee tupakoinnin lopettaneita

Viihdeuutiset

Tupakoinnin lopettajille on avattu uusi verkkopalvelu Stumppi.fi, joka on tarkoitettu kaikille niille, jotka harkitsevat tupakoinnin lopettamista tai ovat jo lopettaneet tupakoinnin. Palvelusta löytyy tietoa tupakoinnista sekä käytännön neuvoja ja vinkkejä lopettamisen karikkoihin. Lisäksi sivuilta löytyy keskustelupalsta, jossa on mahdollisuus vaihtaa mielipiteitä, pyytää neuvoja, jakaa tuntemuksia ja tarjota tukea muille asian kanssa painiville.

Verkkopalvelun tavoitteena on tarjota kansalaisille luotettavaa ja uusinta tietoa tupakoinnin lopettamisen tueksi. Sivut täydentävät omalta osaltaan Suomessa jo olemassa olevaa lopettamista tukevaa verkostoa, johon kuuluvat mm. vieroitusryhmät, maksuton puhelinpalvelu Stumppi, terveydenhuollon toiminta sekä erilaiset ennaltaehkäisyhankkeet.

Verkkopalvelun tuottajat ovat Filha ry, Hengitysliitto Heli ry, Kansanterveyslaitos – KTL, Lopeta ja Voita 2004, Pohjois-Karjalan Kansanterveyden keskus, Suomen ASH ry sekä Suomen Syöpäyhdistys. Hanketta tukee Sosiaali- ja terveysministeriö.

+ http://www.stumppi.fi/ | Stumppi.fi

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat