Telkku.comin käyttäjämäärä nousussa

Viihdeuutiset

Mika Hyssi

TV-ohjelmatietopalvelu Telkku.comia käytti toukokuussa TNS Gallup Oy:n hallinnoiman Red Sheriff -mittauspalvelun mukaan 579 848 eri käyttäjää. Huhtikuuhun verrattuna käyttäjämäärä kasvoi yli 20 prosenttia ja edellisvuoden toukokuun verrattuna 153 prosenttia. Voimakkaan kasvun takana ovat markkinointi Internetissä ja televisiossa sekä yhteistyö Suomi24.fi -portaalin kanssa.

Telkku.com on erityisesti nuorten suosima palvelu, sillä käyttäjätutkimuksen mukaan 87 prosenttia käyttäjistä on alle 30-vuotiaita. Palvelun sukupuolijakauma on hienokseltaan miesvoittoinen (57 prosenttia).

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat