Teemme teknisiä päivityksiä. Häiriöt mahdollisia.

Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Mainosta meillä tehokkaasti ja edullisesti

Keskiviikko 6.12.2023 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje

Farah Costa on kesän ajan Nelosen uusi sääankkuri

Viihdeuutiset

Nelosen sääankkuri Farah Costa Nelosen sääohjelmia ankkuroi kesän ajan 21-vuotias Farah Costa. Mosambikissa portugalilais-marokkolaiseen perheeseen syntynyt Farah muutti perheensä kera Suomeen 7-vuotiaana. Kirjoitettuaan ylioppilaaksi Etu-Töölön lukiosta hän on opiskellut viestintää Uppsalan yliopistossa. Toiveissa on kuitenkin päästä jatkamaan opintoja Helsingissä. Ulkoilun ja matkailun lisäksi Farah harrastaa muun muassa kuvataiteita ja kieliä.

Ulospäinsuuntautunut ja positiivinen Farah on aikaisemmin työskennellyt erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä ja kääntänyt freelancerina kirjoja englannista suomeksi. Aikaisempaa tv-kokemusta hänellä ei ole.

Ensimmäisen kerran Farah nähdään ruudussa keskiviikkona 16. kesäkuuta, jolloin hän ankkuroi Kahdeksan uutisten yhteydessä olevan Euroopan lomasää -lähetyksen.

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

    Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

    Tilaa uutiset sähköpostiisi

    Uutiskirje on ilmainen.

    Seuraava:

    Edellinen: