Kristallipallo tietää

Formulaherra

Mika Hyssi

Ensi sunnuntaina, ennen europarlamenttivaalien tuloksia, formulat hyrräävät Kanadan GP:ssä Montrealissa. Lopputulos lienee jo selvä. Formulaherran kristallipallon mukaan Ferrarin Michael Schumacher pokkaa ykköspystin, tallikaveri Barrichellon kuohuttaessa ilolientä toisena. Kolmannelle sijalle nostaa itsensä BAR- tai Renault-tallin kuljettaja. McLarenin Kimi Räikkönen keskeyttää jälleen ja tallin toinen kuljettaja David Coulthard matelee maaliin kymmenennelle sijalle. Kristallipallo pitää myös mahdollisena, että David keskeyttää.

Kahden viikon kuluttua sama tuloslista toistuu USA:n GP:ssä. Valitettavasti.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Menovinkit

Katso kaikki
Anna menovinkki

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top