Vammalan seudun työvoimatoimistolle laatupalkkio

Uutiset

Vammalan seudun työvoimatoimisto on saanut viime vuoden toiminnasta työministeriön laatupalkkion. Palkkion myöntämisperusteissa todetaan, että Vammalan seudun työvoimatoimiston toimintaan liittyy vahva tavoitekeskeisyys ja laadun kehittämistyötä on tehty usean vuoden ajan. Toimiston henkilöstön koulutustaso on korkea ja moniammatillinen. Vammalan seudun työvoimatoimisto sai kiitosta myös ulospäinsuuntautuneesta toiminnasta ja joustavasta yhteistyöstä eri tahojen kanssa.

Työministeriö muisti laatupalkkiolla yhteensä 12 työhallinnon yksikköä. Pirkanmaalta palkkion sai Vammalan seudun työvoimatoimiston lisäksi Oriveden työvoimatoimisto.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat