Keräyspahvi linnoitusmateriaalina sotaharjoituksessa

Viihdeuutiset

Mika Hyssi

Puolustusvoimat on rakentanut Helsingin Meripuistoon linnoituksen, joka liittyy Aalto 2004 -pääsotaharjoitukseen. Linnoitus on pystyssä ensi tiistaihin asti. Linnoitusmateriaalina käytetään keräyspahvia ja merikontteja. Puolustusvoimat käyttää nyt toista kertaa keräyspahvia sotaharjoituksessaan. Sotaharjoituksen jälkeen keräyspahvi hyödynnetään edelleen kartonkiteollisuuden raaka-aineena.

Aalto 2004 -harjoituksen päämääränä on testata ja kehittää puolustusvoimien strategisen iskun ennaltaehkäisy- ja torjuntakykyä ja se painottuu meripuolustukseen. Aalto 2004 pidetään 7. – 17. kesäkuuta.

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat