ILMOITUS

Ei mitään uutta

Formulaherra

Mika Hyssi

Vaikka lähtökohdat eiliseen formuloiden Kanadan osakilpailuun olivat aiempia kisoja mielenkiintoisemmat, oli lopputulos lopulta vanha tuttu. Kuudennelta sijalta matkaan lähtenyt Ferrarin punainen auto tuuletti maaliin ensimmäisenä – kuljettajanaan tietysti Michael Schumacher. Paalupaikalta lähtenyt Williamssin Ralf Schumacher jäi tuloksissa toiseksi. Kolmannen palkintopallin valtasi Michaelin aisapari Rubens Barrichello. Kimikin pääsi maaliin, olleen matelijallaan kuitenkin vasta seitsemäs.

Ei siis mitään uutta, paitsi osakilpailun lopputulokset menivät uusiksi. MTV3:n mukaan molemmat Williamsit ja Toyotat hylättiin kilpailun jälkeen sääntöjen vastaisten jarrukanavien vuoksi. Barrichello nousee siis toiseksi ja BAR:n Jenson Button kolmanneksi. Kimikin nousee hylkäysten myötä viidenneksi. Kilpailun yllättävimmät tapahtumat nähdäänkin näemmä jälkikäteen paperilla. Punaisella.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top