Hirvikolari Kauvatsalla, rattijuoppo Kokemäellä

Uutiset

Mika Hyssi

Kauvatsalla Kyttäläntiellä körötellyt henkilöauto törmäsi pieneen hirvinaaraaseen lauantain ja sunnuntain välisenä yönä kello 03.15 maissa. Hirvi loukkaantui ja lopetettiin poliisin toimesta. Auto kärsi pahoin, mutta kuljettaja selvisi säikähdyksellä.

Poliisi pysäytti lauantaina puoli yhden maissa iltapäivällä Kokemäen keskustassa henkilöautolla ajaneen nelikymppisen miehen. Kokemäkeläisen puhalluskokeen tulos antoi aihetta tarkkuusalkometrin käyttöön, joka antoi tulokseksi 0,58 mg/l. Miehen ajokortti jäi poliisin haltuun.

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat