Rikosten määrä kasvussa Vammalan seudulla

Uutiset

Vammalan poliisilaitoksen alkuvuoden tilastot osoittavat selvää kasvua rikosten määrässä. Tammi-toukokuussa poliisille ilmoitettiin kaikkiaan 1 751 rikosta, kun vuotta aiemmin vastaavana ajankohtana rikoksia ilmoitettiin 1 686.

Rikoslakirikosten määrä oli tammi-toukokuussa 435, kun vuotta aiemmin vastaava luku oli 284. Rikoslakirikoksiin eivät kuulu liikennerikokset. Omaisuusrikosten määrä on noussut noin 24 prosenttia sekä henkeen ja terveyteen kohdistuneiden rikosten määrä yli 38 prosenttia. Vakavia väkivaltarikoksia eli henkirikoksia tai niiden yrityksiä Vammalan poliisi kirjasi alkuvuonna viisi. Määrä ylittää jo koko viime vuoden määrän.

Liikennerikosten määrä sisältäen rattijuopumukset on kasvanut 37 prosenttia. Törkeitä rattijuopumuksia poliisi kirjasi alkuvuonna 41, kun vastaava luku viime vuoden vastaavana ajankohtana oli 24.

Poliisille tulleiden tehtävien määrä nousi tammi-toukokuussa lähes 10 prosenttia. Päihtyneiden säilöönottojen määrä on kuitenkin vähentynyt alkuvuoden aikana, joten alkoholin hinnanalennus ei ole näkynyt alueella lisääntyneinä päihtyneiden säilöönottoina.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat