Kieppuva sade Kylväjän suulissa

Uutiset

Romulan Taiteellisen Teatterin kuluvan kesän esitys on Kieppuva sade, jota esitetään Kylväjän suulissa Pohjanmaantien varressa. Näyttelijöiden ikäjakauma on 0-60 vuotta, mikä on ollut yksi esityksen tekemisen lähtökohdista. Ryhmän kaikki jäsenet ovat osallistuneet näytelmän kokoamiseen ideoinnista alkaen. "Kieppuvan sateen ohjaajien rooli on ollut innostaa ja suunnata ryhmän toimintaa", kertoo Susanna Lehtonen Romulan Taiteellisesta Teatterista. Hän paljastaa, että esitys sisältää kohtauksia todellisen ja kuvitellun elämän hetkistä.

Äetsäläisten harrastajien RTT on toiminut kansalaisopiston suojissa vuodesta 1983 alkaen.

Kieppuva sade Kylväjän suulissa, Pohjanmaantie 323. Näytökset: ke 30.6. klo 18, pe 2.7. klo 18, la 3.7. klo 16 ja su 4.7. klo 16. Liput 6/3 EUR, perhelippu 15 EUR. Katsomoon mahtuu 60 katsojaa. Liput varattava ennakkoon: 0400 936 681 tai 050 322 8482. Kaikenikäisille tarkoitetussa esityksessä teatteria, tanssia ja musiikkia.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat