Bee

Formulaherra

Mika Hyssi

McLaren-tallin uusi MP4-19B -auto tuntuu viime viikon testien perusteella olevan edeltäjäänsä kestävämpi ja nopeampi. Räikkönen oli Jerezin torstain ja perjantain testeissä kärkipäässä ja ajoi molempina päivinä yli 100 kierrosta. Uuden sotaratsun odotetaan näyttäytyvän jo ensi viikonloppuna ajettavassa Ranskan GP:ssä.

Olisi jo aikakin. McLarenin alkukausi on nimittäin ollut niin onnettoman näköistä touhua, että itkun sijaan allekirjoittanutta on kauden edetessä alkanut ennemminkin hymyilyttää, kun McLadojen matka on päättynyt teknisiin ongelmiin. Vihdoin tunnelin päässä on valoa. Vaikka maailmanmestaruus on auttamatta jo tavoittamattomissa, ehtii loppukauden aikana vielä hyvin kartuttaa MM-pistesaalista. Ja onhan Räikkösen menestys myös mannaa suomalaisille formulafaneille.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Menovinkit

Katso kaikki
Anna menovinkki

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top