Kiikoisten maakuntavaihdosaie torppasi valtioneuvostoon

Uutiset

Valtioneuvosto on hylännyt Kiikoisten kunnan hakemuksen maakunnan vaihtamisesta. Valtioneuvoston päätös hakemuksen hylkäämisestä perustuu siihen, että maakuntajako muodostaa hallinnossa perusjaotuksen, johon ei tule tehdä muutoksia lyhytjänteisten näkökohtien perusteella. Kiikoisten kunnan hakemuksesta, ottaen huomioon siitä annetut lausunnot, ei käy riittävän selvästi ilmi vahvoja pitkäjänteisiä perusteita. Sen vuoksi maakuntajaotuksen muutos Kiikoisten kohdalla ei tässä vaiheessa ole aiheellinen.

Kiikoisten kunta jätti 30.12.2003 päivätyn hakemuksen sisäasiainministeriölle kunnan siirtämisestä Satakunnan maakunnasta Pirkanmaan maakuntaan.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat