Clintonin laiffii seurasi 15 miljoonaa katsojaa

Viihdeuutiset

Bill Clintonin CBS:n 60 Minuuttia -ohjelmalle antama haastattelu keräsi yli 15 miljoonaa katsojaa Yhdysvalloissa. Ohjelman spesiaalissa juontaja Dan Rather keskustelee Bill Clintonin kanssa hänen 22. kesäkuuta julkaistusta, paljon kohua herättäneestä kirjastaan My Life. Haastattelussa Clinton kertoo muun muassa vaikeasta lapsuudestaan, poliittisista saavutuksistaan, suhteestaan Monica Lewinskyyn ja siitä, kuinka hän vihdoin kertoi totuuden vaimolleen. Bill Clintonia haastateltiin hänen nykyisessä kodissaan New Yorkin lähellä, mutta ohjelmassa vieraillaan myös Clintonin lapsuudenmaisemissa Hopessa, Arkansasissa.

Kirjasta My Life odotetaan tulevan yksi kaikkien aikojen myydyimmistä muistelmista.

+ 60 Minuuttia: Bill Clinton, My life | Nelonen | su 11.7. klo 19

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat