Pirkanmaalle matkailun toimintatiimi

Uutiset

Pirkanmaalle on asetettu matkailun toimintatiimi vuosille 2005-2006 koordinoimaan matkailun yhteistyötä. Tiimin puheenjohtajana toimii kehittämisjohtaja Timo Kirkko-Jaakkola ja sihteerinä maakunta-asiamies Reijo Kahelin. Jäseniksi kutsutaan yksi edustaja Tampereen kaupungilta, Pirkanmaan TE-keskuksesta, Tampereen kauppakamarin matkailuvaliokunnasta ja kustakin maakunnan kuudesta seutukunnasta.

Pirkanmaan liitto ottaa hoitoonsa vuoden 2005 alusta maakunnan matkailun kehittämis- ja yhteismarkkinointitehtävät. Tehtäviin kuuluu myös maakuntaa koskeva matkailun imago- eli yleismarkkinointi, matkailuyhteistyön koordinointi sekä maakunnan matkailun kehittäminen osana yleistä aluekehitystyötä. Tehtävää hoitaa ensi vuoden alusta maakunta-asiamies Reijo Kahelin.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat