ILMOITUS

Kuohukabinetti

Formulaherra

Mika Hyssi

Formuloiden kuninkuusluokka rantautuu tulevana viikonloppuna Budapestiin. Unkarin GP:stä odotan tasaväkistä taistoa Ferrari-, McLaren-, Williams- ja BAR-kuskien välillä.

Viime viikolla formulamaailmassa on kuohunut. Williams-talli ilmoitti loppuviikosta, että talli vaihtaa Unkarin GP:ssä perinteiseen keularatkaisuun. Kuljettajamarkkinoilla huhut kaksinkertaisen maailmanmestarin Mika Häkkisen paluusta vellovat kirkkaana ja nyt Häkkistä huhuillaan BAR-tallin ajokkiin. Nykyinen BAR-kuski Jenson Button siirtyy ensi kaudella Williams-tallin kuskiksi, vaikka BAR-talli kovasti lyö hanttiin uhkaamalla oikeustoimilla. Kabinettipeli käy kiivaana.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top