ILMOITUS

Ensi kautta odotellessa

Formulaherra

Mika Hyssi

Formula ykkösten MM-kausi lähenee päätöstään. Jäljellä on enää kaksi osakilpailua Japanissa ja Brasiliassa. Perinteisesti Suzukan radalla ajettu Japanin GP on päättänyt kalenterin, mutta tänä vuonna päätöskisa kurvaillaan São Paulossa, erittäin pomppuisella radalla.

Ensi vuonna MM-kalenterissa nähtäneen 19 kisaa. Alustavassa kalenterissa mukana on Turkin GP, joka ajetaan Istanbulissa heinäkuun lopussa. Myös ennen kautta rukattavat sääntömuutokset tuovat toivottavasti lisäväriä radalle. Kuluva kausi on ollut punaisten Ferrarien juhlaa ja suomalaisittain muutamia ilon hetkiä lukuunottamatta aikamoista alamäkeä.

Formulaherra päättää palstansa tältä kaudelta tähän.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top