MAINOS

Luontojärjestöt yrmeinä Virttaankankaan tekopohjavedestä

Uutiset

Samuli Kinnari

Luonnonsuojeluliitto, Satakunnan luonnonsuojelupiiri sekä Huittisten seudun ympäristöyhdistys ovat valittaneet Turun Seudun Vesi Oy:n ympäristöluvasta. Turun seudulla kokeillaan tekopohjaveden valmistusta suodattamalla vettä harjun hiekan läpi. Kokemäenjoesta otettu esikäsitelty raakavesi sadetettaisiin Alastaron Virttaankankaalle. Suunnitelman mukaan hiekan läpi suodattunut tekopohjavesi pumpattaisiin putkea pitkin Turkuun, missä se puhdistettaisiin juomavedeksi.

“Sadetuskokeiluja on nyt tehty pari vuotta”, kertoo Tapani Suojanen Huittisten seudun ympäristöyhdistyksestä.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top