MAINOS

Erkki K. Mäkinen Yrittäjien työvaliokuntaan

Uutiset

Samuli Kinnari

Suomen Yrittäjien hallitus valitsi tiistaina jäsenet hallituksen työvaliokuntaan. Valiokunnassa jatkavat hallituksen jäsenet Sirpa Orre Rovaniemeltä, Jorma Heikkilä Kempeleeltä, Keijo Leino Helsingistä ja uutena jäsenenä Jorma Luoma Kauhavalta. Työvaliokuntaa johtaa puheenjohtaja Eero Lehti ja muina jäseninä ovat varapuheenjohtajat Erkki K. Mäkinen, Kirsi-Marja Kajander, Jarkko Wuorinen ja Simo Räihä.

Varapuheenjohtaja Erkki K. Mäkinen on Vammalan Tilitoimisto Oy:n toimitusjohtaja. Hän asuu Äetsässä.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top