MAINOS

Hämeessä muuta maata tyytymättömämpiä kulkijoita

Uutiset

Samuli Kinnari

Tyytyväisyys liikenteen sujuvuuteen Hämeen tiepiirissä kulkevilla pääteillä on heikentynyt muuta maata enemmän. Tiepiiristä kerrotaan, että keskiarvo on laskenut 3,84:sta 3,46:een. Myös tyytyväisyys turvallisuuteen on laskenut valtakunnallisia tuloksia enemmän, mutta vähäisemmästä otoksesta johtuen heikentyminen ei ole tilastollisesti merkittävä.

Tiestön vahvuudet ovat Hämeen tiepiirissä samat kuin muuallakin maassa. Kulkijat ovat tyytyväisiä päällysteiden kuntoon, ajoratamerkintöjen näkyvyyteen pääteillä, sekä viitoituksen selkeyteen ja johdonmukaisuuteen.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top