Titta Vallan valokuvataidetta Aula-galleriassa

Advertisements

Uutiset

Mika Hyssi

Titta Valla on tuonut esille Satakunnan taidetoimikunnan Aula-galleriaan Terra est amoena -teoksen, joka koostuu mustavalkoisista valokuvista ja lasista. “Tuhansien valotettujen negatiivieni joukosta vain muutamat ovat minulle poikkeuksellisia. Juuri tällaisia ilmestyksiä työni ajaa takaa. Työstän usein samoja otoksia taiteessani yhä uusiin muotoihin ajan kuluessa”, kertoo taiteilija Valla.

Teoskokonaisuus muodostuu metsänkukista. Kukat kuuluvat pysähtymisen hetkiin, syntymän ja kuoleman ja rakkauden vertauskuvastoon. Jos jotakuta loppuvuoden kiire ahdistaa, häntä taiteilija lohduttaa: “Myös ensi keväänä tulee kevät, ja silloin metsänkukat näyttäytyvät jälleen kuin intiiminä tähdistönä, joka tuoksullaan tulee meitä todella lähelle”.

Titta Valla on satakuntalainen valokuvataiteilija, jonka töitä on ollut esillä lukuisissa yksityis- ja yhteisnäyttelyissä kotimaassa ja ulkomailla.

Satakunnan taidetoimikunnan Aulagalleria Porissa on avoinna arkisin joustavasti klo 9.00-16.00. Valokuvataiteilija Titta Valla on tavattavissa näyttelyn ripustamisen yhteydessä keskiviikkona 1.12. kello 11.30-13.30.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS
Advertisements

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top