ILMOITUS

Mitä vielä ja miksi?

Kolumni

Tanja Kallio

Haluatko miljonääriksi? Kuka on valiojoukon valioyksilö? Kenellä riittää tietämykset lomamatkaan? Kuka on suuri seikkailija? Kenen kantti kestää, kun kyseessä on VIP-seikkailu ja mukana mallit, jotka piikittelevät toisiaan hiustenlaadusta? Kuka saa ylleen Suuren suomalaisen tittelin? Kuka osaa remontoida asunnon haluttavimpaan kuntoon? Kenen vanhemmat löytävät pojalleen tai tyttärelleen sen parhaimman puolison. Tehtävä on helppo, kun käytössä on valheenpaljastuskonekin, jonka avulla saadaan selville, että tuliko puolisokokelas vain “sen yhden ja ainoan asian” vuoksi kilpailuun.

Kuka pystyy juomaan 100 vuotta vanhaa munatotia ja maistelemaan sen kera poronkiveksiä? Kuka uskaltaa hypätä kerrostalon katolta ja vielä sukeltaa jäiden alla? Kuka uskoo Miljonääri-Jussiin, -Joeen, tai vaikkapa -Kalleen enää? Kenen ideana on löytää nyt Suomeenkin uusi huippumalli, kun englantilainen versio kohta päättää uusintakierroksensakin? Mistä saadaan jälleen kasaan nälkäänäkeviä teinityttöjä, joiden mielessä ei liiku muuta kuin: “Vähänks mä olen kaunis ja noi muut niin paskoja. Ah, mä en kestä enää tässä asunnossa!”

Kuka haluaa nähdä suomalaisen version siitä, miten neljä homomiestä muuttaa suomalaisjunttien elämäntyylin ja haukkuu sitten ruudun takana, kun ei se “kaljaa kittaava möhömaha” osaakaan käyttää viinipullonavaajaa?

Koska Suomessa on liikaa bändejä tai saman putken läpi kulkeneita teollisuuslaulajia? Milloin teinit lakkaavat rakastumasta yhä uudelleen ja uudelleen siihen samaan kuvioon, että joka vuosi on uudet, ihanat starat lavalla kiljuttavana? Tuleeko enää koskaan Paula Koivuniemen ja Katri Helenan kaltaisia kiintotähtiä taivaalle? Vai ovatko nämä kaikki vain tähdenlentoja? Kukaan heistä ei haluaisi kiintotähti olla, mutta todellisuus on julma.

Miksi kaikki pitää matkia? Miksi kukaan ei keksi mitään uutta? Ja jos matkitaankin, miksei matkita kunnolla. Kuka haluaa nähdä pärjäävätkö Suuret seikkailijat metsässä, jos siellä metsässä on hotelli?!?!?!?!? Helikopterilla vain korpeen ja sinne selviytymispakkaukset mukaan. Kameramiehille ehkä hieman paremmat oltavat. Siinä testattaisiin kuinka suomalaisen kantti kestää. En usko, että kovinkaan moni korkokengillä tepsutteleva hepsankeikka edes uskaltaisi tiputtautua kopterista!

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top