Ravintola Näsinneula sai torstaina seinälleen Hyvää Suomesta -ravintolatunnuksen sekä kansainvälisen Euro-Toques -järjestön kilven.
Hyvää Suomesta -ravintolatunnus tarkoittaa, että ammattikeittiö on sitoutunut käyttämään kaikissa aterioissaan suomalaista lihaa, maitoa ja munia ja niistä valmistettuja tuotteita. Muita Suomessa tuotettavia raaka-aineita käytetään aina, kun niitä on hyvälaatuisina saatavina. "Meillä Ravintola Näsinneulassa on mahdollisuus tarjota laadukasta ruokaa kotimaisista tuotteista. Kotimaisia lähituottajien raaka-aineita olemme käyttäneet jo pitkään. Laatu on meille tärkeä asia, ja sen toivomme heijastuvan myös lopputulokseen – hyvin tehtyä hyvää ruokaa arjen yläpuolella", visioi Ravintola Näsinneulan keittiöpäällikkö Heikki Ahopelto. Hyvää Suomesta -ravintolatunnuksen käyttöä valvotaan säännöllisesti tehtävin valvontakäynnein Finfood – Suomen Ruokatieto ry:n toimesta.
Euro-Toques on kansallisten keittiöiden aarteita vaaliva järjestö, jonka tavoitteina on ylläpitää ruokaperinteitä, parhainta mahdollista ruuan laatua ja makua, sekä tukea parhaiden eurooppalaisten raaka-aineiden pieniä ja suuria tuottajia. Järjestöön kuuluu noin 3500 eurooppalaista huippukokkia ympäri maailman.