Keskiviikko 23.4.2025 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje

Ravintola Näsinneulassa vaalitaan suomalaista

Uutiset

Ravintola Näsinneula sai torstaina seinälleen Hyvää Suomesta -ravintolatunnuksen sekä kansainvälisen Euro-Toques -järjestön kilven.

Hyvää Suomesta -ravintolatunnus tarkoittaa, että ammattikeittiö on sitoutunut käyttämään kaikissa aterioissaan suomalaista lihaa, maitoa ja munia ja niistä valmistettuja tuotteita. Muita Suomessa tuotettavia raaka-aineita käytetään aina, kun niitä on hyvälaatuisina saatavina. "Meillä Ravintola Näsinneulassa on mahdollisuus tarjota laadukasta ruokaa kotimaisista tuotteista. Kotimaisia lähituottajien raaka-aineita olemme käyttäneet jo pitkään. Laatu on meille tärkeä asia, ja sen toivomme heijastuvan myös lopputulokseen – hyvin tehtyä hyvää ruokaa arjen yläpuolella", visioi Ravintola Näsinneulan keittiöpäällikkö Heikki Ahopelto. Hyvää Suomesta -ravintolatunnuksen käyttöä valvotaan säännöllisesti tehtävin valvontakäynnein Finfood – Suomen Ruokatieto ry:n toimesta.

Euro-Toques on kansallisten keittiöiden aarteita vaaliva järjestö, jonka tavoitteina on ylläpitää ruokaperinteitä, parhainta mahdollista ruuan laatua ja makua, sekä tukea parhaiden eurooppalaisten raaka-aineiden pieniä ja suuria tuottajia. Järjestöön kuuluu noin 3500 eurooppalaista huippukokkia ympäri maailman.

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

TILAA UUTISET SÄHKÖPOSTIISI

Ilmainen uutiskirje lähetetään pääsääntöisesti joka päivä klo 8. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistuslinkin. Jakelusta voit poistua milloin vain uutiskirjeestä löytyvällä linkillä.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen: