MAINOS

Tervetuloa, Sirkka!

Tavallinen Nieminen

Mika Hyssi

Pihakuja 7:n entinen talonmies – ja siinä sivussa myös taloyhtiön ainoa siivooja – Sirpa Nieminen ajaa punaisella Nissanillaan kohti kunnantaloa. Uusi rankka pesti yhtenä kunnantalon siistijöistä on alkamassa. “Ja tuosta vasemmalle”, neuvoo Nieminen itselleen ja vihdoin ruosteensyömä kauppakassi parkkeeraa kunnantalon ainoalle parkkialueelle. Kunnantalon pihassa odottaa jonkunlainen vastaanottodelegaatio.

“Tervetuloa meille töihin, hyvä Sirkka!” toivottaa kunnanjohtaja Sentti uutta siistijäänsä.
“Sirpa Nieminen, hyvää päivää. Taisitte sanoa Sirkka?” korjaa Nieminen.
“Ei, kyllä minä sain tämän nimen minun sihteeriltäni ja kyllä tässä lapussa lukee Sirkka. Oletteko aivan varma, ettei nimenne ole sittenkin Sirkka?” tuumii Sentti.
“Aika varma”, vastaa Nieminen.
“Tervetuloa remmiin. Olen siivoushuollon päällikkö Erja Karjunen ja ohessa on hyvä ystäväni ja yksi siistijöistä eli Aune Alajoki. Ja tässä olisi pieni tervetuliaislahja meidän porukalta: moppi, jonka varressa on sinun nimesi – tai nyt siis siinä lukee Sirkka – sekä kaksi pakettia Presidenttiä. Me kitataan kahvia täällä ihan Simo Silmuna!” toivottaa Karjunen uuden tulokkaan tervetulleeksi.
“Kiitos, öh, kiitos oikein paljon.”
“Ja nyt Sirkka – Sirpa – mennään hommiin. Tänään kuurataan valtuustosali lattiasta kattoon, joka sentti vaaka- ja pystysuoraan. Ja Simo Silmu raikaa taustalla”, toteaa Aune Alajoki uudelle työkumppanilleen.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top