MAINOS

Olotilakysely 2/2

Tavallinen Nieminen

Mika Hyssi

“Nieminen, tulehan tänne”, huutaa siivoushuollon päällikkö Erja Karjunen keskusradioon. “Eiku siis tonne mun huoneeseeni”, korjaa Karjunen.

“No niin, Nieminen. Arvaatko mitä minulla on tässä kädessäni? Ruskea, sinetöity kirjekuori, jossa on viime viikolla täyttämäsi olotilakyselyn tulokset. Ole hyvä ja nouse seisomaan. Tämä on juhlallinen hetki”, toteaa Karjunen iloisena mutta vakavana ja repii kirjekuoren auki. “Kas näin. Arvio kuuluu seuraavasti: Nieminen on osoittanut olotilakyselyssä merkittävää johtajatason älykkyyttä ja ponnisteluja. Johtajatason virkaa suositellaan välittömästi… Herttinen sentään!” kauhistuu Karjunen ja huutaa kunnanjohtajaa paikalle.

“Missä palaa?” ihmettelee kunnanjohtaja puuskuttaen. Karjunen ojentaa olotilakyselyn tuloksen kunnanjohtajalle. Molemmat kauhistelevat tilannetta hetken, kunnes johtaja avaa salaisen arkkunsa: “Tämä on ensimmäinen kerta, kun olotilakysely antaa näinkin suorasanaisen tuloksen. Eli onnittelut, Nieminen, olet uusi siivoushuollon päällikkö. Karjunen, ole hyvä ja kerää kamppeesi ensi viikkoon mennessä. Keksitään sinulle joku toinen virkanimike”, toteaa kunnanjohtaja.

“Oho. Nyt saa pölypallot jäädä”, toteaa Nieminen työkavereilleen iltapäivällä kahvipöydässä. “Meikäläisestä tuli johtaja.”

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top