Perkiömäki jatkaa Joutsenten reitin puheenjohtajana

Uutiset

Hämeenkyröläinen Kauno Perkiömäki jatkaa edelleen Joutsenten reitin puheenjohtajana. Kolmestatoista hallituksen varsinaisesta jäsenestä vaihtui vuosikokouksessa neljä. Kuluvana vuonna Vammalan kaupunkia edustaa hallituksessa Keijo Lakkinen, Huittisten seudun kuntia Paavo Törmälä sekä Äetsää ja Mouhijärveä Ulla Junnila. Yksityissektorin kiintiöön valittiin uutena MTK-Vampulan sihteeri Mauno Kotaja. Uusiksi varajäseniksi valittiin Mervi Koski Mouhijärveltä, Kalle Maaranen Huittisista ja Hannu Nikkilä Vammalasta. Varsinaisen jäsenen paikalta varajäseniksi siirtyivät Anitta Hietaniemi Punkalaitumelta ja Katariina Pylsy Mouhijärveltä.

Joutsenten reitin vuosikokouksessa hankerahoituksesta ja kylätoiminnan eetoksesta alusti Helsingin yliopiston professori Torsti Hyyryläinen. “Vaikka hankerahoituksen vaikutuksesta kylätoiminnan mittakaava on kasvanut, siinä mukana olevien henkilöiden lukumäärä näyttää taloudellisten sitoumusten ja hankebyrokratian myötä vähentyneen. Tärkeintä olisi rahavirtojen keskelläkin säilyttää kylätoiminnan ihmislähtöisyys ja omaehtoisuus”, hän summasi.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top