MAINOS

Jossain tulevaisuudessa

Tavallinen Nieminen

Mika Hyssi

On maanantai 16. toukokuuta. Siivoushuollon päällikkö Sirpa Nieminen löytää itsensä omasta toimistostaan. “Mitä hittoa minä täällä teen?” ihmettelee Nieminen ja pitelee päätään. Juhlittua on ainakin tultu. Särkynappeja naamaan, eiköhän jomotus sillä lähde.

“Olipa muuten hyvät pippalot”, toteaa ovensuulle hoiperrellut kunnanjohtaja Sentti. “Ja oli se kyllä mahtava ottelu – ja mikä ratkaisumaali viimeisillä sekunneilla! Selostajakin itki onnesta”, hekumoi Sentti ja jatkaa: “Kunnantalo tosin on nyt sellaisessa kunnossa pippaloiden jäljiltä, että ei tänne kyllä tänään ketään päästetä.”

“Mitkä ihmeen pippalot meillä oikein oli? Ja mikä ottelu?” ihmettelee Nieminen. “Etkö muista? Voi herranen aika sentään. Suomi voitti eilen jääkiekon MM-kisat hermoja raastavassa loppupelissä! Etkö todellakaan muista?” kysyy Sentti Niemiseltä. “Hah, parempaa vitsiä en ole aikoihin kuullut”, toteaa Nieminen ja purskahtaa nauruun.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top