Laajakaista lisäisi kesäasunnon käyttöä

Kolumni

Mökkikauden alkaessa oli kiva lukea Saunalahden uutinen langattoman laajakaistan rakentamisesta pikavauhtia maaseudulle. Sehän ihan oikeasti mahdollistaisi verkon käytön sieltä mökiltä käsin, jopa etätyön. Siitä joskus haaveilin, mutta muutaman puhelinsoiton jälkeen luovuin toivosta. Yksi sanoi, ettei onnistu millään. Toinen lupasi selvittää ja palata, muttei antanut koskaan vastausta peräänkyselyjen jälkeenkään. Kolmas arvioi hinnan sellaiseksi, ettei siinä ollut järjen häivää.

Kesänodotusterveisin,

Mikko Virtanen
Helsinki

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Menovinkit

Katso kaikki
Anna menovinkki

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top