MAINOS

Lähtö

Tavallinen Nieminen

Mika Hyssi

“Huomenta”, tervehtii kunnanjohtaja Sentti neuvonnassa istuvaa naishenkilöä. Sentillä ei tosin ole harmainta aavistustakaan kuka on tuo kohtalaisen kurvikas, luultavasti kolmikymppinen nainen. Nainen ei kylläkään ole uusi työntekijä, vaan on ollut talossa jo kymmenkunta vuotta. Jostain syystä Sentiltä on naisen nimi hukassa. Nolon tilanteen estämiseksi Sentti hymyilee tervehtimisen jälkeen tuttavallisesti. “Ainakin hän tuntee minut”, mutisee Sentti raahautuessaan ylös portaita.

“Kunnanjohtaja Sentti! Herra Sentti!” kuuluu huuto kakkoskerroksen kahviosta. Joku naishenkilö sinkoutuu kahvipöydästä kohti Senttiä. “Ka, oma sihteerinihän se siinä. Mitä nyt?” ihmettelee Sentti. “Nyt on piru merrassa, herra kunnanjohtaja. Katsopa tätä olotilakyselyä – ja sitten tätä. Meitä on huijattu”, kauhistelee sihteeri.

“Olotilakyselyssä huijaaminen on vakava rike. Tähän on vain yksi ratkaisu”, toteaa kunnanjohtaja vakavana. “Nieminen saa potkut. Ja se neuvonnan nainen.”

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top