MAINOS

Pätkälomaa

Kolumni

Ilkka Koskinen

Tänä kesänä minulla ei ole kesälomaa muutamaa päivää enempää. Työpaikalla kaikilla vakituisilla työntekijöillä tuntuu olevan kertynyttä lomaa pidettäväksi kauniina päivinä. Joidenkin on kuitenkin tyytyminen iltoihin ja viikonloppuihin.

Kesätunnelmaan kyllä pääsee lyhyessäkin ajassa esimerkiksi ilta- tai aamu-uinnilla. Tai menemällä metsään kävelylle. Tai sitten voi viettää lomaa muuten vain ja lorveksia kotona. On ollut mielenkiintoista havaita tällaisten asioiden arvon nousevan mielessään.

Asun kesätöiden vuoksi kolme kuukautta Helsingissä ja etukäteen ajattelin keskittyväni kesällä vähän eri asioihin. Mutta uuden paikkakunnan koluaminen on toistaiseksi jäänyt vähemmälle. Ehkä samat asiat pysyvät kuitenkin tärkeinä ajasta ja paikasta riippumatta.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top