Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Hallitus äänesti kunnantalolle siivoojan

Uutiset

Äetsän kunnanhallitus valitsi kunnantalon siivoojan toimeen henkilön, joka on hoitanut tehtävää pari vuotta. Keväällä toimi oli kunnanhallituksen päätöksellä julkisessa haussa ja sivistyskeskuksen johtaja valitsi toimeen toisen henkilön. Hallituksen pöytään sivistyskeskuksen johtajan päätöksen alisti kunnanjohtaja, joka talvella halusi toimen julkiseen hakuun.

Keskustelun kuluessa kunnanhallituksen puheenjohtaja Pauli Pietilä (kesk) esitti Päivi Pelttarin kannattamana, että sivistyskeskuksen johtajan päätös pidetään voimassa. Kädennostoäänestyksessä kunnanjohtajan taakse asettuivat Raimo Kinnari (sd), Tuula Merinen (sd), Juhani Hakasuo (vas) ja Jorma Ojala (kesk). Pietilän esitystä kannatti Pelttarin lisäksi Ulla Yli-Hongisto (kesk).

close

Tilaa ilmainen uutiskirje

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top