ILMOITUS

Lontoon verilöyly

Kolumni

Mika Hyssi

G8-huippukokouksen alla torstaina Lontoota vavisutti useat pommi-iskut. Britannian poliisin mukaan iskuissa on kuollut yli 50 ihmistä ja 700 ihmistä on loukkaantunut. Järjettömän teon tekijäksi on ilmoittautunut al-Qaidaan yhteydessä oleva ryhmittymä, joka on uhannut iskeä myös muihin maihin, jotka lähettivät joukkoja Irakin sotaan.

Lontoon pommi-iskut pistävät mietteliääksi. Jälleen kerran viattomat ihmiset joutuivat verilöylyn uhreiksi sodassa, jota on vaikea – ellei mahdotonta – voittaa. Terrorismin vastaisessa sodassa on vedettävä yhtä köyttä. Vain siten voidaan ehkäistä tai minimoida mahdollisten terrori-iskujen aiheuttamat tuhot.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top