Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Siivoojan toimi Äetsän kesän kuuma peruna

Uutiset

Äetsän kunnanhallitus jyräsi kesälomien kynnyksellä viranhaltijapäätöksen yli ja valitsi kunnantalon siivoojan toimeen toisen henkilön kuin sivistyskeskuksen johtaja. Alun perin siivoojan toimeen valittu henkilö on jättänyt kunnanhallitukselle hallituksen päätöksestä oikaisuvaatimuksen, jota hallitus käsittelee maanantaina.

Kunnanhallitus valitsi kesäkuun lopussa siivoojan toimeen henkilön, joka on hoitanut tehtävää pari vuotta. Keväällä siivoojan toimi oli kunnanhallituksen päätöksellä julkisessa haussa ja sivistyskeskuksen johtaja hallintosäännön mukaisesti valitsi toimeen henkilön. Kunnanjohtaja kuitenkin alisti sivistyskeskuksen johtajan päätöksen kunnanhallituksen pöytään.

Kunnanhallituksen puheenjohtaja Pauli Pietilä (kesk) esitti Päivi Pelttarin (kok) kannattamana, että sivistyskeskuksen johtajan päätös pidetään voimassa. Kädennostoäänestyksessä kunnanjohtajan taakse asettuivat Raimo Kinnari (sd), Tuula Merinen (sd), Juhani Hakasuo (vas) ja Jorma Ojala (kesk). Pietilän esitystä kannatti Pelttarin lisäksi Ulla Yli-Hongisto (kesk).

close

Tilaa ilmainen uutiskirje

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top